Catalans a Birmingham

Avui he tornat a la cafeteria del dissabte passat, no tinc internet a casa i m’he de comunicar amb la gent. Skype amb la familia i amb el Marc i l’Eva del pis de Santcu (una abraçada pels dos!!!!), mola poder parlar amb la meva gent, tot i així crec que com més temps passi més ho necessitaré.

Quan acabo de parlar se m’apropa una noia i em diu: “Eiii!! Bones, t’he sentit parlar català i no he pogut evitar venir a dir-te algo”. Una noia catalana que estudia i treballa a la universitat de Birmingham. Curiós, a Birmingham AL i dos catalans en la mateixa cafeteria. Ens hem desitjat sort i cadascú continua amb la seva aventura.

A part d’això planificant el que queda de cap de setmana. De moment deixo la cafeteria i vaig cap al museu d’art de Birmingham, no sé si ho apreciaré massa però és visita obligada. Quan pugui aniré al de la ciència que es veu que està molt bé. Per demà potser Atlanta o algun parc natural per aquí.

El Parrot m’ha demanat que pengi una foto del sandwitch d’avui. Us penjo també la del cap de setmana passat a Tuscaloosa (el dels aros de ceba és del de Tuscaloosa, el de pa de motlle és el de la cafeteria hippster a la que estic, és de pollastre però el pa porta mantega i està ple de bacon). Crec que les fotos al sandwitchos seran recurrents, em sento una mica com el de Crónicas carnívoras, jusjus. I una de l’adaptador de corrent que tants mals de caps m’ha donat, deunidó la cara que se’m va quedar el primer dia quan vaig anar a carregar el mòbil a casa.

IMG_20150118_114806877

IMG_20150124_124522440

IMG_20150123_193544264