Dunkin donuts i Buffalo Wild Wings

Primer dissabte a USA i al matí m’ha tocat treballar, però no em puc queixar pas, al cap i a la fi aquí hemos venido a currar.
Havia quedat amb una persona del banc per treballar junts i he arrabiat a Birmingham abans de l’hora a la que ens havíem citat, i com que tenia una bona estona he pensat que aniria a fer un tallat I un piti mentres esperava, tallat?? WTF!!!, els americans no tenen ni bars ni tallats, piti?? merda no tinc encenedor. Vaia manera de començar el dia, ni piti ni café ni espectatives de solucionar-ho.
Llavors he recordat que algu havia dit que prop de l’oficina hi havia un Starbucks i tirant de google i GPS he anat a buscar-lo. Despres de caminar uns 10 minuts he arribat on em deia el mòbil però no hi he trobat un Starbucks sinó una clínica dental. Fuck, jeje. Ja m’he resignat i he decidit tornar cap a l’oficina per esperar, tot i que no m’agrada la idea haure de passar el matí sense nicotina ni cafeína.
De camí de tornada m’he trobat un parell de grups d’estudiants de medicina que tornaven cap a la facultat amb les típiques bosses de menjar ràpid i gots de paper amb café. Se que eren estudiants perquè on jo treballo es on hi ha el campus de la UAB, que no és l’Autonoma sinó la University of Alabama Birmingham, i que eren de medicina perquè anaven amb bates verdes. He pensat que com a mínim podría fer el café però no savia on perquè no he pogut veure d’on eren les bosses.
IMG_20150117_074554412_HDR

IMG_20150117_080615828

Al final he trobat un dunkin donuts i m’he fotut un bon esmorzar mediterrani, un croissant donut (no se perquè però els americans barregen coses que molen) i un parell de litres de café aigualit. El mati al curro perfecte i he arribat a casa a les dues del migdia, crec que avui començaré a treure’m el jet lag. Dinar a les 3 migdiada i alçar-me a les 4. Començo a regular els horaris.
A la tarda he anat a apuntar-me al boulder, suposo que faré algun post d’escalada, i a comprar al super el que vindria a ser menage, i quan sortia del centre comercial he anat al que em va dir el meu jefe que es el seu lloc preferit: el Buffalo Wild Wings. I que és el Buffalo Wild Wings? Un garito on menges aletes de pollastre fregides, beus budweiser i tens moooooltes pantalles per veure esports. Increïble!!
IMG_20150117_213751277

No tenen bars per fer tallats pero tenen llocs on et pots fotre fins al cul. He flipat, és més americà del que jo em podía imaginar que podría ser un lloc d’aquestos. Básquet universitari, hokey sobre gel i fútbol americà, jo sempre havia pensat que aquestos esports eren aborrits, però entenc als americans. Els esports son una grandissima castanya, però amb aletes de pollastre i salsa BBQ molen molt. Hauré de començar una campanya per a que el Becho posi alitas y BBQ al bar.
Per cert hi havia quatre mides d’aletes, large, médium, small i snack. Amb quina he sopat? Amb la snack, jajajaj. I a dormir a les 12!!!! Definitivament crec que recupero els horaris normals.
Resum del dia, dunkin donuts, currar i aletes de pollastre entre quarterbacks. Mola.

IMG_20150117_215016717