S’apropa el dia!

No m’en faig a la idea però em queda poc per marxar. Setmana per fer la maleta i les despedides.

Ufff costa una mica de fer una maleta per anar a un lloc on fa molt fred a l’hivern i molta calor a l’estiu pero intento pensar tot el que em farà falta sabent que em deixo algo segur, però es igual el que em falti já ho trobaré allí. Poc a dir del tema maleta a part que m’emporto una bandera de Vallfogona, segur que li trobo algun lloc a casa.

IMG_20150111_115702699

Despedides!!! Com molen les despedides quan són abans d’una història com aquesta, sobretot si ets tú el que marxes. El dia abans de reis copeta de vi al Xirricló amb l’Ivan i la Laura i cubates a Balaguer, paraaaaa.

IMG-20150106-WA0001

Dia de reis dinar de despedida al Xirriclo una altre cop amb pares, germanes i cunyats i a la sobretaula s’apunten la Teresita i el Josep. Passo el dinar amb bastanta ressaca pero amb un menjar espectacular, m’ha caigut com a regal una estelada. Tot i que a USA son bastant de banderes no se si aquesta la penjaré al balcó.

IMG-20150106-WA0007

Encara em falten tres dies treballant a la oficina de Barcelona abans de marxar, però no puc fer cap celebració amb la gent de la feina. Tampoc he pogut fer les birres de rigor amb el Marc ni els Gins amb l’Arnau, ja celebrarem la tornada, jusjus.

IMG_20150111_210409487

Divendres a la nit despedida a Sant Cugat bastant emotiva i un altre cop amb ressaca cap a Vallfogona a dinar. Hem quedat a Sant Llorenç amb la colla pessigolla i com no arribo tard. El Narcís, l’Anna i el Biel, l’Anna, la Merce, el Clari, l’Ivan i la Laura, i el Parrot i l’altra Laura. També m’emporto una sorpresa i m’hi trobo al Jordi, a la Keiko i a l’Aiko. Merci a tots per venir!!

IMG-20150110-WA0002IMG-20150111-WA0010

Després de dinar fem una sobretaula que dura fins a les molt tard, jajajajaja. Amb regal d’una maleta inclòs. Tot molt correcte!

IMG-20150111-WA0016

A l’undemà dinar a Vallfogona amb els tiets i el Joan. L’Oriol no ha pogut venir que està malalt a Barcelona. I un altre regal!!! Aquesta ja és la última abans de marxar.
Us trobaré a faltar a tots!! I mentre no acabi l’hivern als meus esquís també. Em sap greu Ivan i Parrot però espero que aquest any no caigui ni mig pam de neu.